Bam. Laten we een belofte nakomen!

Denk je dat een elektrische truck een diesel kan verslaan op trekkracht? Ja, dat kunnen wij!

We spelen graag een eerlijk spel en geven de concurrentie een voorsprong. Met 60% van ons NOMINAAL vermogen evenaren we een dieselvrachtwagen en presteren we minstens een factor 2 beter dan elektrische vrachtwagens, die beide op volle toeren draaien met een vergelijkbare 210 kW.

Piek versus nominaal is als sprint versus uithoudingsvermogen. We gebruiken nooit piekvermogen omdat het de efficiëntie vernietigt en je kunt die prestatie maar heel kort volhouden. Wanneer je de e-motor boost en het vermogen verdubbelt, dan verdubbelt het energieverbruik niet maar vervijfvoudigt het! In plaats daarvan gebruiken we onze gepatenteerde SmeshGear-transmissie met 8 versnellingen om een hoog koppel naar de wielen te brengen bij een laag energieverbruik, en dat kunnen we heeeeeeeeeeel lang volhouden.

Stel je voor dat je voertuig 40 ton weegt, dat is een grote massa om in één keer in beweging te zetten. Het gebruik van versnellingen verhoogt het koppel tot het voertuig in beweging komt. Versnellingen voorkomen dus schade, verlengen de levensduur van de accu, maken efficiënter gebruik van het motorvermogen en openen de deur voor een grotere actieradius.

We love it!

We hebben bewezen dat de Smesh-E-Axle compact en krachtig is. De volgende stap is Efficiëntie. Binnenkort wordt de Smesh-E-Axle uitvoerig getest door een onafhankelijke en gespecialiseerde automotive specialist. Wij zijn benieuwd naar de resultaten, u ook?

Volg ons om op de hoogte te blijven!