Jury presentatie

Smesh-E-Axle presenteert de nieuwe aandrijflijn in het Mobility Lab.

Rino Both van start-up Smesh-E-Axle presenteert onze nieuwe aandrijflijn voor vrachtwagens in het Mobility Lab. Hij vertelt dat de efficiëntie van de aandrijflijn uitgangspunt is bij het ontwerp. De gehele aandrijving, inclusief motoren en versnellingen, is volledig ingebouwd in de achteras. Alle onderdelen die weerstand en verlies veroorzaken zijn geëlimineerd en energie gaat nog maar één kant op en dat is energiebesparend en efficiënter.

Het Mobility Lab is een initiatief van De Verkeersonderneming en SmartwayZ.NL, waarin gezocht wordt voor slimme mobiliteitsoplossingen om de druk op het mobiliteitssysteem in de regio op te lossen. Hier worden veelbelovende start-ups met klanten verbonden om zo samen tot een beter mobiliteitssysteem in Brainport Eindhoven te komen.