Ons team bestaat uit verschillende bedrijven en professionals, ieder met specialistische kennis op het eigen vakgebied.
Wat ons bindt is de passie om samen de innovatieve Smesh-E-Axle te realiseren.


De missie van Leon Lauwers, uitvinder van de SmeshGear, is het plezier om constant te ontdekken hoe techniek effectiever en nuttiger toegepast kan worden. Hij gelooft in eenvoud want daarin schuilt de grootste kracht. Leon ademt techniek en wordt binnen Smesh commercieel ondersteund door mede eigenaar Rens de Roon en Jan ‘de relatie man’ Bosch.


Ruud Visser Engineering heeft meer dan 30 jaar ervaring in ontwikkeling van motormanagement en besturingssystemen voor verbrandingsmotoren, hybride systemen en innovatieve aandrijftechnieken. Ruud geniet ervan het maximale uit motoren te halen en de power ‘in control’ te hebben. Hij is een bekende Nederlander als het gaat om truck race en rally motoren en heeft als motto: “Have fun making power”.


GTA is producent en leverancier van hoogwaardige getande componenten en precisie tandwielen. Met hun lean en goed uitgeruste productielocaties, die zijn gecertificeerd volgens EN-ISO-9001, leveren zij maatwerkadvies en totaaloplossingen. GTA denkt met haar klanten mee en wil zo samen met hen innoveren en kosten reduceren.
Marco Jeckmans neemt namens GTA deel aan het samenwerkingsverband.


Wuf van Ginkel heeft zijn bandensporen ruimschoots verdiend dankzij ruim 30 jaar ervaring met het bouwen en onderhouden van trucks. Sleutelen aan de toekomst door het bedenken van innovatieve trucks zit in zijn dna. Wuf weet alles over het rijden met vrachtwagens onder zeer moeilijke omstandigheden en heeft meer dan 15 woestijn rally’s gereden, waaronder uiteraard Parijs-Dakar met zijn eigen team Ginaf Rally Power.


Senja Boom is recentelijk afgestudeerd van TU Delft, daar heeft ze zich gespecialiseerd in duurzame energie technologie. Bijdragen aan de energietransitie is haar doel en dat doet ze door werktuigbouwkundige, scheikundige en elektrotechnische kennis te combineren met een maatschappelijke blik. Smesh-E-Axle is daar de perfect plek voor.


Rino Both heeft meer dan 20 jaar commerciële ervaring op het vlak van marketing en advisering.
In beweging zijn en anderen in beweging krijgen is waar Rino energie van krijgt, en die energie benutten we dan ook graag bij Smesh-E-Axle.


We helpen je graag!