Smesh-E-Axle werkt samen met een aantal vooraanstaande partners die de ontwikkeling van de aandrijflijn van morgen steunen.
Dit kan bestaan uit een inhoudelijke en/of financiële bijdrage.


A Jansen B.V. gelooft in de zuinige en innovatieve Smesh-E-Axle aandrijflijn voor elektrische vrachtwagens. Om duurzaam transport een grote stap verder te brengen bieden zij zich aan als pilot-bedrijf om het systeem met hun vrachtwagens uitvoerig te testen in de praktijk.
A. Jansen B.V. biedt al ruim 50 jaar duurzame en innovatieve oplossingen voor infra, recycling en beton. Alle disciplines onder één dak en circulair met elkaar verbonden. Restmaterialen uit recycling en infrawerkzaamheden verwerken zij tot gecertificeerde secundaire grondstoffen voor toepassing in betonproducten. Door gebruik te maken van eigen transport met een vloot van 140 vrachtwagens worden schakels in de keten met elkaar verbonden.


Mobility Lab, hét startup-programma op het gebied van mobiliteit, heeft Smesh-E-Axle geselecteerd voor deelname aan het programma.
Mobility Lab maakt innovatie op het gebied van mobiliteit mogelijk. Zij verbinden overheden en bedrijven met startups die een passende oplossing voor hun mobiliteitsuitdaging bieden. Samen gaan zij de innovatie testen in de praktijk.


Smesh-E-Axle heeft een financiële aanjaagbijdrage ontvangen van de Metropoolregio Eindhoven en de provinciale Subsidieregeling Economie en Innovatie voor de ontwikkeling van een prototype van de innovatieve elektrische vrachtwagen aandrijflijn.


Dankzij de expertise van hun toegewijde vakmensen, hoge kwaliteit smeermiddelen én het analyseren van de oliemonsters na iedere testronde zorgt Eurol ervoor dat Smesh-E-Axle onder alle omstandigheden de hoogst mogelijk efficiëntie behaalt.

Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat centraal en de OEM-gespecificeerde smeermiddelen zijn in meer dan 80 landen verkrijgbaar.


Smesh-E-Axle heeft een financiële ondersteuning ontvangen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor de ontwikkeling van een commercieel bruikbaar prototype van de innovatieve vrachtwagen aandrijflijn.


Heb je een goed idee of wil je graag een bijdrage leveren aan de nieuwe standaard voor vrachtwagen aandrijflijntechnologie?