PartnersSmesh-E-Axle werkt samen met een aantal vooraanstaande partners die de ontwikkeling van de aandrijflijn van morgen steunen. Dit kan bestaan uit een inhoudelijke en/of financiële bijdrage.


Smesh-E-Axle heeft een financiële ondersteuning ontvangen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor de ontwikkeling van een commercieel bruikbaar prototype van de innovatieve vrachtwagen aandrijflijn.
Dankzij deze bijdrage zijn wij in staat een concept Truck te bouwen, deze te voorzien van een prototype Smesh-E-Axle en het geheel te testen, valideren en demonstreren onder reële omstandigheden.


Om de mogelijkheden voor duurzaam zwaar transport te verkennen ondersteunt Bosch Beton het Smesh-E-Axle project met een inhoudelijk bijdrage tijdens de test en validatie fase.
Bosch Beton is marktleider op het gebied van keerwanden en voorloper op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn zij wereldwijd de eerste keerwandproducent die CSC gecertificeerd werd voor een duurzame productie van beton, en de in 2019 in gebruik genomen nieuwe fabriek is gebouwd volgens het hoogste BREEAM duurzaamheidsprestatie niveau.


Heb je een goed idee of wil je graag een bijdrage leveren aan de nieuwe standaard voor vrachtwagen aandrijflijntechnologie?