Smesh-E-Axle werkt samen met een aantal vooraanstaande partners die de ontwikkeling van de aandrijflijn van morgen steunen.
Dit kan bestaan uit een inhoudelijke en/of financiële bijdrage.


Mobility Lab, hét startup-programma op het gebied van mobiliteit, heeft Smesh-E-Axle geselecteerd voor deelname aan het programma.
Mobility Lab maakt innovatie op het gebied van mobiliteit mogelijk. Zij verbinden overheden en bedrijven met startups die een passende oplossing voor hun mobiliteitsuitdaging bieden. Samen gaan zij de innovatie testen in de praktijk.


Smesh-E-Axle heeft een financiële aanjaagbijdrage ontvangen van de Metropoolregio Eindhoven en de provinciale Subsidieregeling Economie en Innovatie voor de ontwikkeling van een prototype van de innovatieve elektrische vrachtwagen aandrijflijn.


Dankzij de expertise van hun toegewijde vakmensen, hoge kwaliteit smeermiddelen én het analyseren van de oliemonsters na iedere testronde zorgt Eurol ervoor dat Smesh-E-Axle onder alle omstandigheden de hoogst mogelijk efficiëntie behaalt.

Eurol is al ruim 40 jaar de grootste Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen en technische vloeistoffen. De ‘Quality is in our nature’ belofte staat centraal en de OEM-gespecificeerde smeermiddelen zijn in meer dan 80 landen verkrijgbaar.


Smesh-E-Axle heeft een financiële ondersteuning ontvangen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor de ontwikkeling van een commercieel bruikbaar prototype van de innovatieve vrachtwagen aandrijflijn.


Om de mogelijkheden voor duurzaam zwaar transport te verkennen ondersteunt Bosch Beton het Smesh-E-Axle project met een inhoudelijk bijdrage tijdens de test en validatie fase.
Bosch Beton is marktleider op het gebied van keerwanden en voorloper op het gebied van duurzaamheid. Zo zijn zij wereldwijd de eerste keerwandproducent die CSC gecertificeerd werd voor een duurzame productie van beton, en de in 2019 in gebruik genomen nieuwe fabriek is gebouwd volgens het hoogste BREEAM duurzaamheidsprestatie niveau.


Heb je een goed idee of wil je graag een bijdrage leveren aan de nieuwe standaard voor vrachtwagen aandrijflijntechnologie?