In de transport draait het om vervoeren. De Smesh-E-Axle is de compactste aandrijflijn op de markt. Sterk en licht, zo heeft u meer ruimte beschikbaar voor waar het echt om draait: payload.

Na 100 jaar trouwe dienst is het tijd om te breken met de traditionele vrachtwagen aandrijflijn: motorblok voorin, versnellingsbak, aandrijfas en het differentieel die de energie via een haakse verbinding aan een starre as en uiteindelijk de wielen overdraagt. Deze aandrijflijn is lang het centrale onderdeel geweest waar alles omheen gebouwd moest worden. Groot, zwaar, inefficiënt en niet goed genoeg om als basis te dienen voor de uitdaging die voor ons ligt.

COMPACT

De innovatieve Smesh-E-Axle is de eerste volledig lineair aangedreven vrachtwagenas met geïntegreerde motoren én versnellingen. Dankzij deze alles-in-1 opstelling is er geen differentieel of aandrijfas meer nodig, Zonder concessies te doen aan prestaties levert dit ruimte op en maakt veel gewicht vrij. Het draait tenslotte om lading vervoeren.

EENVOUD

Dankzij de eenvoud van de Smesh-E-Axle ontstaat er en kettingreactie van voordelen. Er zijn er minder onderdelen en elektronica waardoor er minder onderhoud is. Het gewicht gaat omlaag en er is minder ruimte nodig. Het gevolg is een lager energieverbruik en minder accu’s waardoor dezelfde prestaties met een kleinere motor en range extender behaald worden. En die zijn weer zuiniger, lichter en goedkoper.

BETROUWBAAR

Door gebruik te maken van de gepatenteerde SmeshGear technologie is het gelukt om aandrijflijntechnologie fundamenteel te vereenvoudigen. Dankzij de compacte bouw is de innovatieve Smesh-E-Axle is compatible met OEM chassis, remmen en andere uitrusting. Praktisch en veilig,

Grote schoonheid zit in kleine dingen.